Povestea La Castel

Orice poveste are un început. Și orice început se poate transforma într-o poveste.

A noastră a început a se scrie în anul 2011, când am deschis porțile La Castel. Iar de atunci până în prezent, La Castel a devenit un simbol viu al rafinamentului ieșean, situat pe una din cele șapte coline, Copou.

Împreună cu voi, povestea merge mai departe!

Explorează farmecul

Restaurantului

La Castel

Într-un cadru feeric, rupt parcă din poveștile pe care le tot auzeai în copilărie, ne poți fi oaspete în camerele decorate cu grijă până la cel mai mic detaliu sau poți petrece o zi relaxantă în grădina noastră, unde servirea impecabilă completează preparatele desăvârșite ale bucătăriei La Castel.Rafinamentul este pasiunea noastră.

Prin fiecare experiență culinară pe care o pregătim în detaliu pentru tine, încercăm să transformăm fiecare prânz, cină sau eveniment într-un moment de poveste. De-a lungul timpului am împletit bunul gust cu savoarea și aromele bucătăriei internaționale, dar și cu autenticitatea bucatelor românești, pentru a le face cunoștință oaspeților restaurantului nostru cu un univers gastronomic aflat mereu la înălțime.

La Castel este o combinație ideală de personal atent la nevoile tale, chefi medaliați la competiții  culinare internaționale, atmosferă rafinată, servicii realizate cu pricepere și facilități de primă clasă, toate acestea formând o lume de poveste, în care tu ești personajul principal.

Eleganța pătrunde cu ușurință în toate camerele Hotelului La Castel, unde amenajarea într-o notă regală te va vrăji iremediabil de cum ne treci pragul. Tavanele înalte și ferestrele largi permit luminii să accentueze designul distins al acestora.

Momentele importante din viața ta pe care dorești să le sărbătorești prin culori, arome și acorduri muzicale, le vom pune în scenă într-una din sălile noastre: La Castel Ballroom, Sala Regală, Sala Coloanelor, Sala Venețiană, Restaurant sau Terasa Turnurilor. Aici, La Castel, mai aproape de natură, evenimentele prind contur de poveste.

Când sezonul cald cuprinde Iașul, te poți refugia în grădina de vară, o adevărată oază de relaxare, departe de vuietul orașului și mai aproape de sufletul tău, unde te poți delecta cu muzică live și evenimente de poveste.

La Castel este de poveste!

Întrebări?

Pentru orice întrebare sau nelămurire, contactează-ne și un membru al echipei La Castel te va contacta în maxim 48h.


CONTACTEAZĂ-NE