Echipa

La Castel

TOP MANAGEMENT

MIDDLE MANAGEMENT

OPERATIONAL MANAGEMENT

Andrei Marfă

Andrei Marfă

Bucătar Şef

restaurant@lacastel.ro

Marius Ungureanu

Marius Ungureanu

Şef Sală

sefsala@lacastel.ro

SALES & MARKETING MANAGEMENT

Roxana Sandu

Roxana Sandu

Manager Evenimente

events@lacastel.ro

Alina Ţocu

Alina Ţocu

Manager Evenimente Corporate

office@lacastel.ro

FRONT OFFICE / DELIVERY MANAGEMENT

Alexandra Putină

Alexandra Putină

Şef Departament Delivery

delivery@lacastel.ro

TECHNICAL MANAGEMENT

10% reducere pentru Andrei/Andreea

REVELIONUL

2020

va fi de poveste!

Meniu Revelion 2020 BALLROOM

  • Scoică tacos cu icre de crap
  • Bulz interpretat cu sfeclă marinată
  • Cheesecake cu telemea de capră
  • Salată de scrumbie cu legume marinate
  • Salată de vânat cu maioneză
  • Tapas cu bibilică
  • Roșie cherry cu caviar de vinete
  • Sferă cu salată de limbă și sos remoulade
  • Măsline negre
  • Cighir cu piure de dovleac și sos de hribi
  • Știucă umplută cu piure de păstârnac, bostan copt și sos de gogoșari
  • Gârbiță frăgezită de godac, cartofi cu muguri de pin, brânză de capră și mere pădurețe
  • Selecție deserturi tradiționale
  • Open alcoholic drinks
    • Glenfiddich 12 YO
    • Chivas Regal 12 YO
    • Vodca Finlandia
    • Sheridan’s
    • Henessy VS
    • Martini Bianco
    • pălincă și vișinată
    • vin alb, rose și roșu – Hermeziu 
  • Open soft drinks
    • apă
    • răcoritoare
    • espresso