Bucătar Șef

Adrian COJOCARU

Cu 8 ani de experiență în patria pizzei și a spaghetelor, Adrian Cojocaru excelează în bucătăria cu specific italian. De pe mâinile sale vei mânca preparate cu fructe de mare sau de vânat, care te vor face să visezi la gondola și ținuturi mediteraneene.

În echipa La Castel ne încântă gusturile de 4 ani, timp în care a delectat oaspeții restaurantului și a convins juriul de specialitate că este unul dintre cei mai buni. Astfel, acesta a adunat în palmares cupe și medalii la concursuri naționale și internaționale și este, în prezent, singurul bucătar din România calificat la Campionatul Mondial de Paste.

Adrian cucerește prin varietatea şi bogăţia aromelor bucatelor sale, considerând că succesul în bucătărie se află în echilibrul perfect dintre disciplină, gust și timp de preparare. Totodată, reușește să îmbine cu succes arta culinară cu coordonarea echipei și managementul preparatelor și a materiilor prime, ceea ce îl clasează în topul bucătarilor de succes.