Diana Matei & Taraful Cleante – LIVE

8 Martie

de Poveste

Ora 16:00, Castel Ballroom, 179 lei/meniu

În fiecare minut din zi, gândul ne zboară la EA, la muza care ne este mereu alături, fie ca mamă, soție, iubită sau fiică. EA este raza noastră de soare chiar și în zilele mohorâte, EA este cea care ne ajută, mereu, să vedem tot ce este mai frumos pe lume și care ne este aproape indiferent de sutele de kilometri de distanță.
Pentru EA, pe 8 martie, începând cu orele 16:00, La Castel Ballroom am pregătit o seară cu adevărat specială, presărată cu delicii culinare din cele mai rafinate însoțite de băuturi fine și un concert live Diana Matei, acompaniată de taraful Cleante.
Meniul format din 3 preparate sofisticate, creația executive chef-ului nostru, Ioan David Răileanu și întreaga echipă de bucătari La Castel, completat la perfecție cu o selecție de băuturi fine va marca începutul unei seri de poveste.
Ritmurile muzicale ale Dianei Matei, împreună cu taraful Cleante, vor purta cântul doinelor și al romanțelor de altadată, îmbinate într-o armonie perfectă cu ritmurile moderne ale timpului nostru, pentru a celebra feminitatea în formele sale cele mai pure.
Vă așteptăm alături de noi, la o seară de neuitat, dedicată tuturor muzelor din viața noastră.
Biletele pot fi achiziționate online sau direct la Recepția Hotel Restaurant La Castel!
Mai multe informații puteți solicita la: 0749 225 220 / rezervari@lacastel.ro

REZERVARE 8 MARTIE

Pentru confirmarea rezervării dvs, vă rugăm să achitați integral, în termen de 4 zile calendaristice, contravaloarea biletelor! Vă mulțumim!

Plata se va efectua la recepția La Castel, din Aleea Mihail Sadoveanu nr. 54, Iași.