Banchet de Poveste La Castel 2019

Centrul de evenimente La Castel este amplasat într-un cadru natural de excepție și este compus din 6 săli de evenimente ce asigură o capacitate totală de 1000 de locuri. Sălile de evenimente puse la dispoziție sunt potrivite atât pentru petrecerile mici, cât și pentru evenimentele cu un număr mai mare de invitați.

Fiecare etapă din viață merită să fie marcată de un eveniment pe măsura importanței sale, într-o atmosferă de poveste, iar finalizarea unui ciclu de învățământ este unul din acele evenimente speciale.

Prin urmare, venim în întâmpinarea tinerilor absolvenți de gimnaziu, liceu sau facultate cu oferte și meniuri speciale pentru banchete.

Tinerii care își organizează banchetul în cadrul Centrului de evenimente La Castel beneficiază de câteva Cadouri de absolvire* din partea noastră:

  • DJ și jocuri de lumini pentru o atmosferă garantată;
  • prezentarea tortului și a imnului de absolvire cu șampanie din partea casei;
  • meniuri gratuite pentru profesori.

*Ofertă supusă unor termene și condiții.Descarcă ofertele noastre:

Săli potrivite pentru Banchete:Castel Ballroom

Îți dorești ca acel moment important din viaţa ta să fie un bal de poveste? Cortul, recondiționat recent, este scena perfectă pentru ca acesta să ia act. Evenimentul tău va fi cuprins de valuri întregi de eleganță conferite de amenajarea specială a acestei săli.


Terasa Turnurilor

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.


Sala Regală

O sală cu adevărat demnă de prinți și prințese. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă roială pe care o poți găsi în marile curți regale ale lumii. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.


Sala Coloanelor

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă de infinită eleganță conferită de coloanele foarte înalți ce o susțin și de elementele de design aerisite. Sala este perfectă atât pentru evenimente corporate, cât și pentru evenimente mai apropiate sufletului tău.

Verifică disponibilitatea sălii preferate: