Botez de Poveste La Castel

Centrul de evenimente La Castel este amplasat într-un cadru natural de excepție și este compus din 6 săli de evenimente ce asigură o capacitate totală de 1000 de locuri. Sălile de evenimente puse la dispoziție sunt potrivite atât pentru petrecerile mici, cât și pentru evenimentele cu un număr mai mare de invitați.

Într-un cadru învăluit de eleganță și stil, transformăm împreună magia creștinării pruncului tău, într-un botez de poveste La Castel!

Restaurantul La Castel se distinge prin creativitatea culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri de botez, din care puteți alege sau putem crea împreună meniul personalizat pentru voi. De asemenea, vă ajutăm să organizați petrecerea perfectă pentru a celebra botezul micuțului vostru și prin servicii suplimentare de decorațiuni și aranjamente florale, candy-bar, open-bar și, nu în ultimul rând, vă oferim consultanță și asistență, de la planificare, până la finalul evenimentului.Descarcă oferta pentru Botez:
Ofertă Botez 2019

Săli potrivite pentru Cumătrii & Botezuri:Terasa Turnurilor

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.


Sala Regală

O sală cu adevărat demnă de orice prinț şi prințesă. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.


Sala Venețiană

Spațiul luminos și intim al acestei săli este perfect pentru evenimente restrânse, în care eleganța subtilă și voioșia predomină.


Sala Coloanelor

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă elegantă, conferită de coloanele înalte, ce o susțin, și de elementele de design aerisite. Sala este perfectă pentru evenimentele apropiate sufletului tău.


Verifică disponibilitatea sălii preferate: