Gala Caritabilă RotaCardio

Gala Caritabilă

RotaCardio

23 Februarie 2019, ora 18:00, Castel Ballroom

Ulterior incendiului devastator din aprilie 2018 care a afectat Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” cele 5 cluburi Rotary din Iași (Rotary Iași, Rotary Iași 2000, Rotary Iași Curtea Domnească, Rotary Iași Copou, Rotary Iași Junimea) și-au stabilit o nouă misiune: sensibilizarea opiniei publice și colectarea de fonduri în vederea susținerii eforturilor de reabilitare și extindere a unității medicale.

Te invităm sâmbătă, 23 februarie, ora 18.00, la Hotel Restaurant La Castel, sala Castel Ballroom la Gala Caritabilă RotaCardio.

Scopul evenimentului este de a colecta suma de 120.000 de lei, contribuție necesară din partea comunității locale pentru ca Rotary International și Fundația Rotary să poată finanța achiziția unui sterilizator în valoare totală de 1.000.000 lei.

Aparatul este absolut necesar pentru ca unitatea medicală să poată oferi din nou tratament la standarde europene pacienților copii și adulți, cu boli cardiovasculare congenitale sau dobândite, de pe teritoriul regiunii Nord-Est.

Gala Caritabilă RotaCardio: 23 Februarie 2019, ora 18:00, Castel Ballroom