Da! Mă mărit La Castel


Când erai micuță, te uitai în cufărul de amintiri al mamei, printre fotografiile de la nuntă și îți imaginai cum va fi a ta. Te vedeai mireasă, strălucind asemeni prințeselor din povești, și-l aveai la braț pe el. El, cel care avea să te conducă în cele mai frumoase aventuri ale vieții. El, cel cu care îți vei întemeia o familie plină de tandrețe. Cu care îți vei crește copiii și care te va mângâia pe creștet în zilele grele. El, cel care te face să zâmbești doar cu o privire.

Astăzi, acel moment a venit. Și-ți dorești, la fel ca ieri, ca nunta ta să fie un bal de poveste. Noi ne dorim să-ți fim alături în cel mai frumos moment al vieții și-ți oferim scena pentru acesta: Castelul perfect pentru o prințesă!

La Castel nu este doar un simplu restaurant. Aici veți întâlni o echipă de profesioniști care vă oferă pe lângă locația deosebită, peisajul de poveste și festinul culinar, întregul pachet de servicii de care aveți nevoie pentru a crea un eveniment unic și de neuitat. Vă oferim posibilitatea de a opta pentru servicii de decorațiuni și aranjamente florale, candy-bar, open-bar și, nu în ultimul rând, vă oferim consultanță și asistență, de la planificare, până la finalul evenimentului.Vezi oferta completă

Săli potrivite pentru Nunți:Castel Ballroom

Vă doriți ca momentul uniunii destinelor voastre să fie o nuntă de poveste? Castel Ballroom este scena perfectă pentru ca acesta să aibă loc. Evenimentul vostru va fi cuprins de note elegante, conferite prin designul de excepție, amenajat fară cusur, în cele mai mici detalii.


Terasa Turnurilor

Prin spațiul vitrat și deschis al acestei săli permitem naturii ce înconjoară locația să pătrundă în spațiul interior și să se împletească armonios cu acordurile muzicii și eleganța designului stabilit pentru evenimentul tău.


Sala Regală

O sală cu adevărat demnă de orice rege şi regină. Elementele de design interior insuflă acea atmosferă nobilă, pe care o poți găsi într-un cadru regal. Sala va fi mereu amenajată conform dorințelor tale, până la cel mai mic detaliu.


Sala Coloanelor

Imediat ce vei păși în această sală vei fi cuprins de o atmosferă elegantă, conferită de coloanele înalte, ce o susțin, și de elementele de design aerisite. Sala este perfectă pentru evenimentele apropiate sufletului tău.


Verifică disponibilitatea sălii preferate: