Locul perfect pentru distracție

Revelion 2019 Iasi

La Castel


Doriți să petreceți un An Nou de neuitat?

Restaurantul La Castel este într-adevăr locatia perfectă.

Există numai două garanții în lume: că Pământul se învârte în jurul Soarelui și că de Revelion cel mai bine petreci la Restaurantul La Castel! Dacă de primul fapt te mai poți îndoi, trebuie să afli că nimeni nu contestă timpul de bună calitate petrecut în incinta frumoaselor noastre săli de basm.

Și cum pentru noi contează momentele memorabile, anul acesta te invităm să faci parte dintr-un eveniment atipic: Time capsule! Ținute unice, decoruri din poveștile de odinioară, bucate gourmet și un final culminant! Luminile se vor juca cum n-ați mai văzut, picioarele vă vor purta pe dansuri alese, iar dorința de la miezul nopții se va îndeplini garantat!


Au mai rămas

2018/12/31 00:00:00

Vă întâmpinăm cu bucurie în suflet

Într-una din cele trei săli de poveste pe care le avem

Castel Ballroom

4 feluri de mâncare și Open Bar

Terasa Turnurilor

3 feluri de mâncare și Open Bar


Invitați la Revelion 2019 La Castel

Muzică bună avem, bucate pe alese, atmosferă ca-n basme, doar tu mai lipsești!


Mirel Manea Orchestra

“Eu şi artiştii mei suntem cu inima şi sufletul mereu pe scenă, dedicaţi şi dăruiţi pentru totdeauna muzicii. Este un clip ce sper din tot sufletul să fie primit de cei ce ne iubesc aşa cum a fost menit să fie: mă definesc ca artist, ca persoană numai prin ajutorul pe care-l dau prin sunet tuturor oamenilor care au nevoie de iubire şi bucurie.”

Mirel Manea
Facebook


Taraful Domnesc

Taraful Domnesc vor avea grijă să nu va lipsească muzica necesară pentru a petrece până în zori. Show, vibrație, zâmbete și numai energie pozitivă! 

DJ Cristi Ciobanu

DJ Cristi Ciobanu este atât un profesionist în animarea petrecerilor, cât și un prieten foarte drag Castelului.

Acesta are super-puteri atunci când vine vorba de muzică, pentru că la petrecerile în care este prezent, ringul de dans se transformă într-un loc magic, din care invitații noștri nu se pot dezlipi până în zorii zilei.

Cele mai îndrăgite hituri se vor auzi de Revelionul dansului în timp, la care vă invităm să petreceți alături de toți cei dragi!


Surprize la Revelion Iasi 2019 La Castel

Surprizele se vor ține lanț, începând cu Capsula Timpului și continuând cu Tombola, care va aduce magia cadourilor în noaptea de Revelion. Astfel, prin participarea la petrecere, puteți câștiga:

Un weekend la Therme Bucuresti

Cu cazare la Phoenicia Grand Hotel****
edithval_logo-198x190

O rochie desprinsă din basme

Din noua colecție toamnă-iarnă a atelierului de creație vestimentară EDITH VAL
12549087_1557256927928600_7566421299834862335_n-186x186

O ținută de ceremonie

Made to measure din colecția marca Elegant

Surpriza serii o veți afla în cadrul evenimentului. Până la dezvăluire o vom păstra în cufărul cu mistere!

Acestea fiind spuse, de la ora 21, în ziua magică de 31 decembrie, veniți să descoperiți povestea din spatele acestui eveniment la recepția noastră și să serviti șampanie aleasă!

Vă așteptăm să petreceți alături de noi într-un cadru regal, unde se scriu povești care dăinuie peste ani. Biletele se pot achiziționa de la recepția hotelului.

Discount la Pachetul Revelion in sala Regală + Carnaval
500 RON/persoana


Facem revelionul împreună?