DJ Project Live

Sparkling

Hearts & Beats

14 Februarie 2020, Ora 21:00, Sala Castel Ballroom – Tarif: 99 Lei

Anul acesta, de Valentine`s Day vom petrece La Castel o seară inedită, cu adevărat memorabilă: un super club party cu invitat special DJ Project, doar pentru voi. De asemenea, DJ Toni Q vă va ține pe ringul de dans până dimineață, iar Petru Moiseev va veni să vă surpindă cu un moment incendiar: drums & lights show.
Vibe-urile explozive, inimile înflăcărate și ritmurile ce răsună în noapte vor crea momente unice și chiar adevărate povești de dragoste :blush:.
Iar pentru ca atmosfera să fie de un adevarat clubbing party, luminile difuze, canapele tip lounge, mesele tip bistro și drinks bar-urile vor completa perfect întregul decor, astfel încât orice dorință arzătoare să poată prinde contur și deveni realitate.
În plus, vă oferim și doza necesară de energie pentru a petrece până dimineață: bufet suedez tip finger food și un candy bar savuros și apetisant, incluse în preț, desigur :wink:.
Dacă sunteți amatori de senzații tari, băuturile alcoolice și non-alcoolice,precum și cocktail-urile sau shot-urile se vor putea comanda la oricare din drinks bar-uri, acestea nefiind incluse în prețul biletului.
Locurile la canapele pot fi rezervate doar în baza unei consumații de minim 320 lei/canapea, care include 1 sticlă de Vodka + 4 Red Bull + 1 Santal de merișoare sau 1 sticlă de Whiskey + 4 Red Bull + 4 Coca-Cola. În plus, comenzile pentru aceste rezervări vor fi preluate și servite de către colegii noștri, ospătarii La Castel.
Așadar, dragilor, vă așteptăm alături de noi la cea mai tare petrecere și distracție la maxim. Ne vedem La Castel Ballroom pe 14 februarie!
Biletele pot fi achiziționate online sau direct la Recepția Hotel Restaurant La Castel!

Mai multe informații puteți solicita la: 0749 225 220 / rezervari@lacastel.ro

REZERVARE

Pentru confirmarea rezervării dvs, vă rugăm să achitați integral, în termen de 4 zile calendaristice, contravaloarea biletelor! Vă mulțumim!

Plata se va efectua la recepția La Castel, din Aleea Mihail Sadoveanu nr. 54, Iași.